Eftermarknadschef

Nu söker vi en eftermarknafschef som både kan och vill driva vår utveckling av hela vår eftermarknadsaffär, där målet är att erbjuda en lönsam affär med högsta kvalitét, kundnöjdhet och verkstadseffektivitet. Söker du ett spännande uppdrag? Här får du möjlighet att sätta din prägel på vår eftermarknad, dvs utveckla alla våra nio anläggningar längs Norrlandskusten, från Luleå till Uppsala och vem vet, kanske etablerar du någon till?

Ditt ledarskap och din affärsmässiga kunskap kommer att bli avgörande faktorer, för genom ett motiverande och coachande ledarskap driver och utvecklar du både våra butiker och verkstad framåt och säkerställer att personalen har rätt förutsättningar för att lyckas i sina roller. Du utvärderar och effektiviserar våra butiker, verkstadsprocesser och rutiner på alla våra nio orter att tänka, leva och sälja service. Du kommer även att ha många kontakter med leverantörer där du skapar ett bra samtalsklimat för att i slutändan skriva ömsesidiga bra avtal. Självklart blir trivselskapandet i gruppen en viktig del i ditt uppdrag, för det är så klart av stor vikt att vi har fortsatt roligt tillsammans. 

Som eftermarknadschef rapporterar du till vår VD, har budget- och resultatansvar för eftermarknaden samt sitter med i ledningsgruppen, vilken kommer att vara väldigt nyfiken på ditt område – eftermarknad!

I tjänsten ingår en hel del resande, men din placeringsort blir Uppsala alternativt Hudiksvall. 

För att lyckas i rollen så behöver du ha god erfarenhet av den kommersiella servicemarknadsaffären. I tidigare roller har du gjort goda resultat vad gäller att strukturera och effektivisera processer för att öka kundnöjdhet och lönsamhet. Du har troligtvis även en god förståelse för fordonsbranschen och verkstadsdrift. För oss är det även viktigt att du har visat prov på att du är en trygg, entusiasmerande och affärsmässig ledare som inte är rädd att driva framåt och samtidigt inte rädd att dela med dig av dina kunskaper. Behöver vi säga att du sätter både dina medarbetare och kundens behov och förväntningar högst upp på din agenda? Nej!

Välkommen till en för oss väldigt viktig roll där du får stor frihet att sätta DIN prägel på hur vår eftermarknad kommer att se ut.

 

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du omgående på Eftermarknadschef till Staffare AB – Norén & Lindholm (norenlindholm.se)  Kort ansökningstid och urval och intervjuer sker löpande och omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!