Kundansvarig Huddigsäljare

i Västeråsområdet

OM OSS

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi 87 anställda. Vi finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm, Västerås & Uppsala har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av dem största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Genom att tillhanda hålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en ny kundansvarig Huddigsäljare till vårt försäljningskontor i Västerås.

I rollen som kundansvarig säljare blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla affärer.

En viktig del i dina arbetsuppgifter är att behålla och arbeta med befintliga kunder samt att arbeta med nykundsbearbetning. Du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder, både stora och små. Uppdragen varierar från att utveckla egna idéer till stora affärsavslut.

Tjänsten innebär eget ansvar för din kundstock, budget och egna kundrelationer.

DIN PROFIL

Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning i liknande branscher. Detta innebär att du vet vad en maskinförsäljning är och vad det innebär för positioneringen bland övriga aktörer på marknaden.

Som person är du driven, kreativ, lyhörd och har goda sociala ledaregenskaper. Du är duktig på att koordinera, är noggrann och strukturerad. I rollen är det viktigt att du är en lagspelare som är van att ta eget ansvar och har vana att se affärerna. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar och ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på Staffare AB:s framgångsrika koncept. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö!

Låter det spännande och passande, tveka inte att skicka in din ansökan.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg, 073-3512765 anna.eriksson.viberg@clwork.se.

Läs mer och ansök om tjänsten via www.clockworkpersonal.se