Kundansvarig lantbrukssäljare till Uppsala

Vi söker en ny kundansvarig lantbrukssäljare till vårt försäljningskontor i Uppsala.

I rollen som kundansvarig säljare blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla affärer.
En viktig del i dina arbetsuppgifter är att behålla och arbeta med befintliga kunder samt att arbeta med nykundsbearbetning. Du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder, både stora och små. Uppdragen varierar från att utveckla egna idéer till stora affärsavslut.
Tjänsten innebär eget ansvar för din kundstock, budget och egna kundrelationer.

Din profil
Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning i liknande branscher. Detta innebär att du vet vad en maskinförsäljning är och vad det innebär för positioneringen bland övriga aktörer på marknaden.

Som person är du driven, kreativ, lyhörd och har goda sociala ledaregenskaper. Du är duktig på att koordinera, är noggrann och strukturerad. I rollen är det viktigt att du är en lagspelare som är van att ta eget ansvar och har vana att se affärerna. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar och ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på Staffare AB:s framgångsrika koncept.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö!
Låter det spännande och passande, tveka inte att skicka in din ansökan.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. nr. 073-3512720 poria@clwork.se.
Läs mer och ansök om tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 17 april.