Vill du komma och jobba med oss?

Nu söker vi en servicetekniker till vårt team i Luleå.

Om företaget

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med en anställd och idag är vi 102 anställda och finns på åtta orter med fullserviceanläggningar i Luleå, Skellefteå, Timrå, Hudiksvall, Bollnäs och Uppsala. I Stockholm och Västerås har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av de största varumärkena inom sina segment: Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl. Genom att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation, med en långsiktighet i varje agerande och med kunden i fokus, kan vi vara en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en servicetekniker till vårt team i Luleå. I din roll som servicetekniker kommer du tillsammans med dina nio kollegor jobba i nya och fräscha lokaler på Hantverksvägen. Du kommer huvudsakligen ansvara för service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar av entreprenadmaskiner. Du erbjuds ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter. Som servicetekniker hos oss ingår även en del service på fält.

Din profil

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning alternativt praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Det är viktigt att du har goda kunskaper inom elektronik och hydraulik.

B-körkort är ett krav. I denna tillsättning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara en driven problemlösare som tillsammans med kollegor samarbetar mot utsatta mål. Du är en nyckelperson för att vidareutveckla relationerna till våra kunder och därför ser vi gärna att du är kommunikativ i ditt förhållningssätt och sätter kundens behov i centrum. Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Rekryteringen sker löpande.

Skicka din ansökan till: andreas.nordin@staffare.se
För mer information Ring Andreas Nordin 070-312 14 00

 Sista ansökningsdag 2020-07-03