IMPRESS F Rundbalspressar med fast kammare

The perfect flow

De nya IMPRESS i serien 3000 är rundbalspressar i proffsklassen. Tack vare det innovativa materialflödet levererar IMPRESS de högsta genomströmningarna med maximalt skonsam hantering av fodret och det lägsta effektbehovet.

Presskamrarna passar för alla grödor under alla förutsättningar. Genom användning av upp till 32 knivar skapar du den bästa skärkvaliteten ända till balkanten. Den unika, i sidled utdragbara knivbalken EASY MOVE låter dig få uppleva knivbytet på en rundbalspress på ett helt nytt sätt.

Fastkammarpressar passar visserligen för alla användningsförhållanden, men de är kända som ensilagespecialister.

Den robusta konstruktionen med 18 pressvalsar svarar för en säker balrotation vid de högsta presstrycken och de kortaste snittlängderna. PRO klarar 36 mm vid användning av alla 32 knivarna, medan MASTER klarar 72 mm med 16 knivar.

Drivenheten för presskammaren via 5/4” högprestandarullkedjor med automatisk kedjesmörjning och -spänning är hållbar och tillförlitlig. Spännarna är försedda med tydliga indikatorer för enkel justering.

Alla IMPRESS F är utrustade med en 2,05 m bred, styrd pendel-pick-up med svävningsfunktion.

På PRO är den till och med 2,30 m bred som standard. I övrigt finns den bredare som tillval. En rörlig matarbotten för att åtgärda igensättningar är också standard. Inställningen av pressdensiteten och nätbindningen kan göras från kontrollpanelen på alla fastkammarmodeller.


DOKUMENT IMPRESS F Rundbalspressar med fast kammare

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.