KVERNELAND EXACTA CL EW

Spridning på ett enkelt sätt för den mindre odlare!

Kverneland Exacta CL EW buren tallriksspridare, är en idealisk vågscellspridare för den mindre odlaren! Exacta CL EW kombinerar komfort, noggrannhet och högteknologisk gödselspridning. Spridaren har en arbetsbredd på upp till 28 meter och en behållarkapacitet på upp till 2000 liter.

Denna ISOBUS-kompatibla vågcellspridare är utrustad med en unik referenssensor som automatiskt korrigerar i backar och vid stötar. Därför kan den här tallriksspridaren arbeta med hög noggrannhet i tuff terräng och i kuperade förhållanden. Hastighetsrelaterad spridning med automatisk kalibrering hjälper till att förhindra över- och underdosering, vilket leder till bättre avkastning och besparingar av gödselmedel.

Med GPS-kontrollerad spridning har denna burna spridare två sektioner som standard. I kombination med Basic Section Control är det maximalt 8 sektioner (beroende på arbetsbredd). 

Automatisk start/stopp på vändtegar på GEOPOINT. Det är till och med möjligt att sprida med variabel dosering enligt kartor. 
Exacta CL EW kan användas med IsoMatch Tellus GO+, IsoMatch Tellus PRO eller någon ISOBUS-kompatibel traktorterminal. Högsta noggrannhet under alla förhållanden: garanterad jämn spridningskvalitet! Spara kostnader och öka kvaliteten: Spridning på det enkla sättet!

Fördelarna med Exacta CL-EW:

  • Noggrann spridning med CentreFlow-spridningssystemet.
  • Vågssystem med unik referenssensor för största möjliga spridningsnoggrannhet
  • EasySet för förenklad exakt inställning och justering
  • Öka vinsten med rätt kantspridningssystem.
  • Exacta CL EW är kompatibel med IsoMatch GEOCONTROL
  • Spara kostnader för gödsel och öka kvaliteten!
  • Öka din produktion med Basic Section Control

Dubbel garantitid!
Dubbla din garantitid, från 1 år till 2 år, genom att registrera din nya Kverneland gödningsspridare på min.kverneland.se
Din återförsäljare kan berätta mer om detta fina erbjudande.

* Beroende på vingar, samt typ av gödning.


DOKUMENT KVERNELAND EXACTA CL EW

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.