Kverneland iXter B

Kverneland iXter B – Styrkan av enkelhet!

iXter är resultatet av flera års forskning och utveckling i nära samarbete med lantbrukare. Detta är dagens mest avancerade serie av växtskyddssprutor med fokus på användarvänlighet och miljöskydd. iXter-serien finns med fyra olika tankvolymer, mellan 1000 och 1800 liter, samt tre rampalternativ (HPT, HOSA, HC) från 15 till 30 meters arbetsbredd. Pumpar finns i kapaciteter om 150, 200 och 260 l/min, allt beroende på dina önskemål och behov. Alla i mycket hög kvalitet som tål flytande gödningsmedel och kan torrköras utan att skadas. Tack vare Easy Hitch snabbkoppling hamnar tyngdpunkten på sprutan mycket nära traktorn vilket garanterar maximal viktöverföring. Ändå är det mycket enkelt och bekvämt att koppla på sprutan för arbete. Högteknologiska lösningar, såsom iXclean, IsoMatch Tellus PRO / GO+, GEOCONTROL och många fler möjligheter finns som tillval för en ännu bekvämare och mer effektiv arbetsdag.

Fördelar

  • Stabilitet: HC-sprutbommen har en triangulär konstruktion och anti-yaw-system som möjliggör sprutning med hög hastighet under svåra förhållanden. Boom Guide Pro-sprayhöjdskontrollsystemet har möjlighet till 5 sensorer. Inte bara den extra sensorn på vardera sidan av bommen ger extra säkerhet, den ger också möjligheten att hålla Boom Guide aktiv under en delvis hopfälld bom eller för en minskad arbetsbredd.
  • Användarvänlighet: iXter B-sprutprogrammet är utformat med fokus på användarvänlighet, intelligent elektronik och miljöskydd för att odla de bästa grödorna.
  • Precisionssprutning: Den upphängda bomliften på iXter B kombinerar optimal stabilitet med mjuk bombalansering och begränsad vertikal rörelse för att minimera spridningshöjdsavvikelser, vilket säkerställer korrekt grödetäckning.
  • Intelligent elektronik: det iXter B-monterade sprutprogrammet i kombination med iXspray är helt ISOBUS-kompatibelt som standard, vilket gör det enkelt att plugga och spela med IsoMatch Tellus GO + eller PRO eller någon annan AEF-certifierad terminal. Den innovativa iXspray-hårdvaran och mjukvaran med intuitivt pekgränssnitt garanterar en användarvänlig användning av sprutan.
  • Vätskehantering: Det iXter B monterade sprutprogrammet har specifika funktioner som gör sprutan enkel att fylla exakt och rengöra grundligt för att spara kostnader och minimera miljöpåverkan samtidigt. Valet kan göras mellan manuell styrning av EasySet-kontrollpanelen, iXclean Comfort för halvautomatisk styrning eller iXclean Pro helautomatiskt ventilhanteringssystem. En ny funktion är iXflow-E-recirkulationssystemet för sprayledningar som finns med elstyrda munstycken.
  • Anslutbarhet: det första steget i anslutningsvärlden med våra IsoMatch-applikationer. Anslut dig själv enkelt till din maskin med IsoMatch FarmCentre, IsoMatch TopService eller IsoMatch TopRemote.

DOKUMENT Kverneland iXter B

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.