Kverneland iXtrack T6

Kverneland iXtrack T6 – För maximal produktivitet och prestanda

Med den nya iXtrack T6 bogserade sprutan går Kverneland in i ett helt nytt marknadssegment med cirka 6400 liter tankvolym för maximal prestanda och produktivitet. Detta i kombination med exakt, enkel och kostnadseffektiv sprutning..

Fördelarna

  • Användarvänlighet: Kverneland-spruttekniken säkerställer att sprutningen görs på det enklaste och effektivaste sättet, eftersom högprecisionssprutning är en viktig faktor i vår miljö idag. 
  • Stabilitet: den centrala ramen i kombination med den speciella tankdesignen ger sprutan ett mycket lågt tyngdpunkt och kompakta dimensioner som är fördelaktiga för enkel vändning på vändtegen.
  • Precisionssprutning: iXtrack T6 är utrustad med ett jämnt, hängande parallellogram som är aktivt i sprutläge, men också under transport för optimal bomstabilitet. Parallellogrammet kombinerar optimal stabilitet med mjuk bombalansering och begränsad vertikal rörelse för att minimera spridningshöjdsavvikelser, vilket säkerställer korrekt grödetäckning.
  • Intelligent elektronik: iXtrack T6-serien är 100% ISOBUS-kompatibel som standard. Den innovativa iXspray-hårdvaran och programvaran med intuitivt pekgränssnitt garanterar en användarvänlig användning av sprutan.
  • Vätskehantering: valet kan göras mellan manuell styrning av EasySet-kontrollpanelen, iXclean Comfort för halvautomatisk styrning eller iXclean Pro helautomatiskt ventilhanteringssystem. IXflow sprayledningscirkulationssystemet finns med pneumatiska munstycken eller som iXflow-E med elstyrda munstycken. 
  • Anslutbarhet: det första steget i anslutningsvärlden med våra IsoMatch-applikationer. Anslut dig själv enkelt till din maskin med IsoMatch FarmCentre, IsoMatch TopService eller IsoMatch TopRemote.


DOKUMENT Kverneland iXtrack T6

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.