KVERNELAND KULTIVATOR ENDURO / ENDURO PRO

Stubbkultivering: mixning, utjämning och återpackning i en överfart.

Kraftfull och effektiv prestanda – det är vad Enduro / Enduro Pro erbjuder. Maskinen kan arbeta i höga hastigheter samtidigt som den har ett konstant arbetsdjup.

För dagens moderna gårdar har kraven på odling förändrats. Små tidsluckor måste balanseras med högre maskinprestanda. Begränsade växtrotationer kräver en anpassning inom teknik som uppfyller alla krav i modern växtodling. Kverneland erbjuder olika konfigurationer beroende på krav:

Enduro / Enduro Pro med ett välorganiserat pinnarrangemang över 3 rader. Utformat för att säkerställa blandning och intensiv kultivering även med långa växtrester. Pinnindelningen är 285mm på de fasta modellerna och 270mm / 275mm på de fällbara. Pinnpositionen har optimerats för att säkerställa jämnt flöde och optimal blandning av jorden.

På Enduro Pro är ett maximalt arbetsdjup på 35 cm möjligt (30 cm på Enduro). Djupjustering på Enduro Pro görs hydrauliskt, på Enduro med distanser. De 320 mm bultade vingarna, även tillgängliga som Knock-on, skär hela arbetsbredden fullständigt även när maskinen är justerad för grunt arbete. Den höga raden mellan raden 750 mm och den höga underbalkavståndet på 870 mm säkerställer blockeringsfri drift under alla förhållanden (majs, solros, vete, raps eller stora mellangrödor).

Fördelar:

  • Full cutting system (FCS)
  • Perfekt blandning och utjämning
  • Lågt dragkraftsbehov
  • Stort utbud valsar
  • Minimalt underhåll
  • Stenskydd

DOKUMENT KVERNELAND KULTIVATOR ENDURO / ENDURO PRO

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.