KVERNELAND SLAGKLIPPARE FXF

Den fällbara slagklipparen FXF är en jordbrukshackare som lämpar sig för förnyelse av gräsmarker, majs, solrosor och sorghum.

Med en arbetsbredd på 5,60 m kan FXF 560 fällas ihop för transportläge till 2,5 m. Denna viktiga funktion tillsammans med dess unika prestanda gör FXF slagklippare till det idealiska valet för entreprenörer och professionella jordbrukare.  Särskilt fokus har lagts på att minska driftskostnaderna när det gäller effekt och bränsleförbrukning, med effektkrav från endast 130 hk.

Rotorerna på den nya FXF 560 kan utrustas med y-knivar eller hammarslagor; Deras speciella utformning garanterar att växtresterna lyfts upp även i vått tillstånd och undviker oklippt stubb, särskilt i traktorns hjulspår. Rotorerna, som går med över 2 000 varv per minut, säkerställer utmärkta klippegenskaper även vid högre körhastigheter.

Som standardutrustning erbjuds Kverneland FXF med en bakre rulle med 245 mm diameter för konsekvent djupkontroll; lagren är integrerade och skyddade och behöver inte smörjas regelbundet. Som tillval kan den bakre valsen ersättas med 4 svängbara hjul (10/8,0×12,8). Ytterligare tillval inkluderar ett dubbelhuv för att förlänga chassiets livslängd och en andra motkniv för att ge finare sönderdelning av växtrester.


DOKUMENT KVERNELAND SLAGKLIPPARE FXF

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.