MASSEY FERGUSON MF 3

En ny era för okomplicerade specialisttraktorer

Nya traktorserien MF 3 Specialist är den perfekta partnern för specialistanvändare som letar efter en kraftfull och ekonomisk traktor, som effektivt utför en omfattande mängd olika tillämpningar med låg driftskostnad.

Denna nya traktorserie är utvecklad för att leverera hög prestanda genom att kombinera komfort och okomplicerad drift, och där den nya flaggskeppsmodellen sträcker ut serien till 120 hk, vilket är tillräcklig kraft för att utföra de mest krävande tillämpningarna. En ny transmission, ‘Eco’ 30F/15R, med PowerShuttle och Speedshift ger ett omfattande växelregister för att perfekt matcha alla typer av jobb. Med en toppfart på 40 km/h, som uppnås vid reducerat motorvarv, är driften tyst och bidrar till bränslebesparing.

Med introduktionen av serien MF 3 Specialist, breddar Massey Ferguson sin iögonfallande design, som först sågs på den avancerade MF 8S-serien, med den ikoniska gråa sabre-dekoren och hytten.

För maximal mångsidighet erbjuder Massey Ferguson fem modeller i sex versioner, från 75 hk till 120 hk, med en mängd tillval för möjligheten att skräddarsy din MF-traktor så att den exakt passar dina behov.


DOKUMENT MASSEY FERGUSON MF 3

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.