McHale F5500

F5500 – Balpress med 15 knivar och fast kammarpress

Under det senaste decenniet har McHales serie av pressar varit i drift på över fem kontinenter under några av världens svåraste förhållanden. McHale-pressarna har utvecklat ett rykte om att ge hög produktion, utmärkt tillförlitlighet, förarkomfort och ett högt återförsäljningsvärde.

F5000-serien av pressar tar pressningen till en ny nivå med funktioner som progressiv smörjning och oljning, vårt system för avblockering av droppgolvet som i kombination med våra högspecificerade komponenter garanterar lång livslängd, tillförlitlighet och en maskin som är tillräckligt robust för att hantera de tuffaste grödorna och markförhållandena.

Översikt

McHale F5500 är en halvautomatisk, 15 knivhuggare med fast kammarpress, som är utrustad med automatisk progressiv smörjning som standard. Den är utrustad med en Wizard Plus-kontrollbox som gör det möjligt för operatören att styra funktioner som t.ex. golv och knivposition. Baldensiteten kan också justeras på maskinen. Maskinen är utrustad med 500/50-17-däck som standard.


DOKUMENT McHale F5500

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.