McHale F5600

F5600 – Press med 25 knivar och fast kammarpress

Under det senaste decenniet har McHales serie av pressar varit i drift på över fem kontinenter under några av världens svåraste förhållanden. McHale-pressarna har utvecklat ett rykte om att ge hög produktion, utmärkt tillförlitlighet, förarkomfort och ett högt återförsäljningsvärde.

F5000-serien av pressar tar pressningen till en ny nivå med funktioner som progressiv smörjning och oljning, vårt system för avblockering av droppgolvet som i kombination med våra högspecificerade komponenter garanterar lång livslängd, tillförlitlighet och en maskin som är tillräckligt robust för att hantera de tuffaste grödorna och markförhållandena.

Översikt

McHale F5600 är en helautomatisk press med fast kammarpress som är utrustad med lastkännande hydraulik och en 25-knivshuggare. Den har samma högkapacitetshuggare och rotor som McHale Fusion 3. Nätskikt och baldensitet kan justeras från traktorhytten med hjälp av Expert Plus-kontrollboxen, och i kombination med den lastkännande ventilen gör detta att bakluckan öppnas och stängs helt automatiskt. Maskinen är utrustad med 500/50-22,5-däck som standard.


DOKUMENT McHale F5600

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.