Trejon Optimal SP250

Trejon Optimal valsspridare SP250 är lättmanövrerad för spridning av sand, salt och stenflis. Ett smidigt redskap för effektiv halkbekämpning under skiftande förhållanden.
Den har robust konstruktion, slitdetaljer i Hardox® och är pulverlackerad, allt för att uppnå en slitstark yta oh lång livslängd. Dessutom är den utrustad med högkvalitativa hydraulkomponenter.
Den drivs och styrs genom redskapsbärarens hydraulik. Den mängd man vill sprida regleras steglöst via flödesdelare som sitter på valsspridaren. Dessutom kan gummidukens tryck justeras med ett handtag på sidan av spridaren.
Valsspridaren är byggd för ett oljeflöde upp till 70l/min, för högre flödeshastigheter finns en annan flödesdelare som tillval.

Man kan fylla spridaren med material ovanifrån eller om man väljer hydraulisk tryckstång (tillval) då blir spridaren självlastande av materialet – vilket spar behovet av en extra traktor och därmed både tid och pengar.
Alla SP-modeller är utrustade med en omrörare för att förhindra oönskade stopp vid arbete med fuktiga och/eller isiga material.

Valsspridaren är utrustad med 3-punktsfäste men man kan även få med Trima/SMS fäste vid fabrikbeställning.

Teknisk data

Vikt kg125
Totalbredd cm135
Ströbredd max , cm120
Kopplingssystem3-punkt
Volym, liter250
Hydraulflöde, l/min12-70
ÖvrigtKat. 0 och I
Höjd cm63

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.