Vikplog Trejon Optimal VPX370 12V, Faster 1/2″ hane

De nya Trejon Optimal VPX modellerna ersätter tidigare serien VPT och delar av modellerna i VP serien. Stålet på den nya serien är utformad med en 15 graders positiv vinkel, något som förbättrar funktionen och ger ett renare skär även i höga hastigheter. Vingformen är också uppdaterad med ännu bättre funktion för att kasta iväg snön långt.

Modellerna har integrerat flytläge som med hjälp av fyra individuella länkarmar ger ett stort rörelsemönster både vertikalt och horisontellt. Plogarna kan sedan enkelt kompletteras med bultade redskapsfästen allt för enkel anpassning till kundspecifika önskemål.

Centrumkroppen är smalare och tillåter en större vinkling av vingarna, nu hela +/- 38 grader vilket gör plogarna smalare i transport. VPX plogarna levereras som standard med stödtallrikar med steglös justering.

Alla Trejon Optimals produkter tillverkas i vår egna fabrik, en fabrik utrustad för att möta högst ställda krav från användare. Tillverkningsprocessen innefattar bland annat laserskärning, robotsvetsning, blästring och pulverlackering.

Teknisk data

Vikt kg910
RedskapsfästeTillval
ManövreringHydraulisk/Elventil
DiagonalventilStandard
BelysningTillval
Plogvingars vinkling38°
Höjd, cm113
Bredd rak, cm370
Bredd ”V-läge”, cm305
Övrig informationPositiv skärvinkel 15′
Redskapsbärare max vikt, ton14

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.