Staffare AB satsar på Norrland med ny anläggning i Timrå

Staffare AB, ledande leverantör av maskiner för lantbruk och entreprenad, har glädjen att meddela en betydande investering i en ny anläggning i Timrå. Detta initiativ förstärker företagets tro på Norrland och våra viktiga kunder inom lantbruk och entreprenad.

Stark expansion tack vare nöjda kunder

Vår nya anläggning, med en byggyta på 1.700 kvm och en markyta på 21.500 kvm, är en milstolpe i vår tillväxtresa. Med en total investering på över 50 miljoner kronor och byggstart i september, förväntas den nya anläggningen stå klar inom 12 månader. Uppdraget som är en totalentreprenad har tilldelats Sidskogen Bygg AB, en betrodd partner med lång erfarenhet inom byggbranschen.

Lars Staffare, VD för Staffare AB, uttrycker sin stolthet över den nya satsningen: ”Vi är oerhört stolta över att kunna satsa på Norrland. Vår växande kundbas i regionen är ett tydligt tecken på att våra kunder uppskattar vår dedikation till högkvalitativ service, support och väletablerade varumärken. För oss är det avgörande att lantbrukare och entreprenörer inte upplever stillestånd, vilket kan vara både kostsamt och i vissa fall livsavgörande. Med vår nya anläggning i Timrå kan vi fortsätta att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen och supporten, snabbt och effektivt.”

Framtidens lantbruk och entreprenad i fokus

Den nya anläggningen i Timrå är ett led i vår långsiktiga strategi att stödja och växa tillsammans med våra kunder i norra Sverige. När andra väljer att minska sin representation i regionen, väljer vi att öka vår närvaro och fortsätta erbjuda överlägsen service och tillgänglighet för våra kunder.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Lars Staffare, vd, Staffare AB

Telefon 070 320 54 71
Mail: lars.staffare@staffare.se

KONTAKT

Klicka här för att kontakta oss.