Rototilt® förvandlar alla typer av grävmaskiner till en kompetent mångsysslare. Nya Rototilt® R bygger vidare på det beprövade grundkoncept som gjort denna tiltrotator till världens populäraste – och effektivaste.

Nu introducerar vi dessutom ett helt nytt sätt att köpa tiltrotator: Välj funktioner och tillval så bygger vi en Rototilt® till just dina behov och just din maskin.

RT 10

Superkompakt Rototilt® anpassad för grävmaskiner med maskinvikt 1,5-3,5 ton. Rototilts tiltrotator RT10 är en populär modell som bygger på samma robusta teknik som de stora modellerna.

RT 20

Rototilt Systems tiltrotator i segmentet 3-6 ton heter RT20B. Den ger en smidig, följsam körning och förbättrad driftsekonomi

RT 30

För grävlastare och grävmaskiner med maskinvikt 6-11 ton. Precis som sina syskon har RT30 begåvats med alla goda kvaliteter; gediget utförande, låg vikt, låg bygghöjd, högt vridmoment och mycket goda köregenskaper

R4

För grävmaskiner med maskinvikt 10-16 ton. Byggd för att klara de extrema påfrestningar som en Rototilt® alltid utsätts för på en grävmaskin

R6

För grävmaskiner med maskinvikt 15-24 ton. Ett genomarbetat kraftpaket som likt de övriga Rototilt®-modellerna håller för tuff och långvarig användning.

R8

För grävmaskiner med maskinvikt 23-30 ton. Vår största och kraftigaste Rototilt®. Är precis som övriga modeller utrustad med ett styrsystem som möjliggör avancerad användning.