FARMA är en svensk originalprodukt som funnits på marknaden sedan 1992. Idag står FARMA skogsvagnar som norra Europas mest sålda skogsvagn med ett av marknadens bredaste och mest kompletta sortiment. Kring FARMA sker ständiga utvecklingar för att möta marknadens behov.

Marknaden inom skogsindustrin är en aning motsägelsefull. Å ena sidan ökar försäljningen kraftigt av små och mellanskaliga skogsmaskiner i branschen, vilket också är fallet för FARMA skogsvagnar men å andra sidan ser vi också en kraftig försäljningsökning av vår största och mest fullutrustade vagn CT 6,5 – 12 4 WD. Den förklaring som står närmast till hands är att vårt FARMA sortiment idag lever upp till den bredd det representerar

FARMA återfinns idag på runt 23 europeiska marknader representerad av mer än 170 återförsäljare.  Den största delen av försäljningen sker i skogsländer som Sverige Norge, Finland samt Tyskland.  Nya marknader tillkommer årligen och byggandet av fler stabila tillväxtmarknader har högsta prioritet. 

Generation 2 vagnar

Skogsvagn med kran

Marknadens bredaste skogsvagnssortiment med kran!

Skogsvagnar

Marknadens bredaste skogsvagnssortiment!

Kranar

Marknadens bredaste kransortiment!

Energiklippar

FARMA energiklipp gör ditt arbete mer produktivt och jobbet snabbare.

Gripar

Vårt nya gripprogram har en klogeometri som gör det enklare att fylla gripen

Vinschar

FARMA erbjuder nu två helt nya modeller av radiovinsch i sitt sortiment. Radiostyrningen gör arbetet skonsammare för kroppen men framförallt säkrare.